heijastinkauppa.fi

Lähdimme Instagramissa yhteistyöhön @pinkkupinskun kanssa, jossa hän suunnitteli oman heijastimen. Lue lisää IG:stä ja osallistu kilpailuun. Ohessa vielä kilpailumme tarkemmat säännöt.

Kilpailun säännöt

1. Kilpailuaika 

Kilpailuaika on 2.-5.12.2019. 

2. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää Heijastinkauppa.fi (Saintex Oy).

3. Kilpailun palkinnot

Kilpailun palkintoja arvotaan kolme. Kaksi henkilöä voittaa 2 kpl Pinkku Pinskun suunnittelemaa Jäälatte-heijastinta ja yksi henkilö voittaa pääpalkintona 2 kpl Pinkku Pinskun suunnittelemaa Jäälatte-heijastinta sekä mahdollisuuden teettää personoitu heijastin omasta valokuvastaan. Pääpalkinnon voittaja saa 20 kpl omasta kuvastaan tehtyä heijastinta. 

4. Voittajien valinta, arvonta ja osallistuminen

Kilpailun voittajat arvotaan kampanja-aikana Instagram-julkaisuun kommentoineista. Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla kampanja-aikana @pinkkupinsku (https://www.instagram.com/pinkkupinsku/) Instagram-tilin kampanjajulkaisuun. Kampanjan järjestelyissä mukana olevien tahojen henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun tai arvontaan.

5. Voitosta ilmoittaminen

Voittajalle lähetetään tieto voitosta yksityisviestillä Instagramissa. 

6. Tietojen luovuttaminen

Kilpailun voittajien henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

7. Järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

8. Erityisehdot

Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen.

Ostoskorisi on tyhjä