heijastinkauppa.fi

Designmuseossa avautuu huomenna laajin koskaan esitetty näyttely Eero Aarnion tuotannosta ja muotoiluajattelusta. Yhden suomalaisen modernin muotoiluhistorian kansainvälisesti tunnetuimman suunnittelijan töihin pääsee museossa tustustumaan 8.4.-25.9.2016.

Kattava näyttely Aarnion tuotannosta aina 1950 -luvulta nykyhetkeen
Designmuseon retrospektiivinen näyttely esittelee kattavasti 83 -vuotiaan Eero Aarnion huonekalu-, valaisin-, pienesine-, ja uniikkituotantoa aina 1950 -luvulta näihin päiviin. Näyttelyssä pääsee tutustumaan myös harvemmin nähtyjä alkuperäisluonnoksia. Materiaalia on päästy kokoamaan Aarnion työpöydältä ja tehtaiden tuotantolinjastoilta. Professori ja sisustusarkkitehti Eero Aarnion henkilökuvaa tuodaan esille muun muassa valokuvien, henkilökohtaisten esineiden sekä filmimateriaalin avulla.

Eero Aarnion tuotantoa löytyy myös heijastimissa
Eero Aarnio ja Saintex ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan. Tänä aikana Aarnion tunnetusta tuotannosta Pony -istuin, Tupla Kupla -valaisin, Doggy -rakennuspalikka ja Evergreen -kastelukannu ovat muotoutuneet designheijastimiksi. Heijastimet löydät heijastinkaupastamme.

Ostoskorisi on tyhjä