heijastinkauppa.fi

#MEIDÄNMERI #OURSEA #VÅRTHAV

#MEIDÄNMERI #OURSEA #VÅRTHAV

AUTA MUUMEJA PELASTAMAAN #MEIDÄNMERI

Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä, jonka auttamiseksi tarvitaan pikaisesti toimenpiteitä ennen kuin kaikki on liian myöhäistä. Tätä työtä edistääkseen Moomin Characters on yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa rakentanut läpi Muumien 75-vuotisjuhlavuoden 2020 kestävän #MEIDÄNMERI-kampanjan. Kampanjan avulla levitetään tietoa erilaisista keinoista auttaa Itämerta sekä kerätään varoja John Nurmisen Säätiön työhön,jonka tarkoituksena on puhdistaa ja suojella Itämerta sekä sen ainutlaatuista kulttuuriperintöä.

Sinä voit auttaa. Tämän #MEIDÄNMERI -kampanjatuotteen myynnistä kerätyillä varoilla voidaan
auttaa Itämerta. Jokaista kerättyä 10 euroa kohti Itämerestä voidaan mm. poistaa
40 kiloa sinilevää. Voit osallistua kampanjaan myös tekemällä lahjoituksen suoraan www.oursea.fi -verkkosivuilla haluamallasi summalla. Sivuilta löytyy myös lisätietoja kampanjasta.

Suomalainen perheyritys Saintex Oy on valmistanut jo yli 70 vuotta erilaisia tuotteita arjen tarpeisiin, näkyvimpinä niistä ovat olleet heijastimet. Tuotteiden valmistus tapahtuu Suomessa, Helsingin Kurkimäessä. Vastuullisena yrityksenä myös Saintex haluaa olla mukana tukemassa Itämeren pelastamista. Muumien innoittamina syntyi tämä Kimalteleva #MEIDÄNMERI -sarja. Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 1 € John Nurmisen Säätiön työhön kampanjan hyväksi.

Huom! #Meidänmeri -kimalteleva sarja eivät täytä heijastimelle asetettuja vaatimuksia, eikä niitä voi pitää heijastimina!

Ostoskorisi on tyhjä